|

Dolce Gabbana 95 euroya makarna satacak

Dolce & Gabbana bu yıl gıda temalı koleksiyonu ve elektrikli ev aletleri açılımının ardından makarna işine de girdi. İtalyan makarna üreticisi Pastificio di Martino ile 5 paketlik özel bir kutu hazırlayan Dolce & Gabbana makarnayı 95 euro fiyatla satıyor.

Yeni Şafak
13:18 - 6/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:22 - 6/11/2017 Pazartesi
Diğer
Satış adedi 5 bin adetle sınırlı kalacak.
Satış adedi 5 bin adetle sınırlı kalacak.

İtalya'nın ünlü moda markası Dolce & Gabbana ülke mutfağının en bilinen yemeklerinden olan makarna işine girme kararı aldı. Habertürk'te yer alan habere göre makarna üreticisi Pastificio di Martino ile iş birliğine gidilerek satılacak ürünler sınırlı sayıda olacak.

Dolca & Gabbana logosuyla özel bir kutuda satılacak makarnalar tüm dünyaya sunulacak ancak satış adedi 5 bin adetle sınırlı kalacak.

  • 95 euro yani yaklaşık 425 liralık fiyat etiketine sahip olan makarna kutusunda 4 çeşit farklı makarnadan 500 gramlık 5 paket ve 1 de önlük bulunuyor. Kutu içeriğinde 2 adet spagetti, 1 adet penne mezzani rigate (kalem makarna), 1 adet paccheri (tüp makarna) ve 1 adet mista corta (karışık) var.

Firma, daha önce 2017 bahar/yaz koleksiyonunda Domenico Dolce ve Stefano Gabbana imzalı gıda temalı kıyafet ve aksesuvarların yanı sıra elektrik ev aletleri de satışa sunmuştu.

#Dolce Gabbana
#Makarna
#İş dünyası
6 yıl önce