|

17 saat sonra bulundular

Rize’de parkta oynarken kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5) 17 saat sonra evden 700 m. uzakta bulundu. Geceyi oyun oynayarak geçirdiklerini anlatan Özkan, “Canavarlar vardı. Korkmadım” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 00:34 - 3/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Selim Yağız Özkan ve Barış Yıldırım’ı arama çalışmalarına, arama kurtarma köpeği “Kır” ile iz sürme köpeği “Oyma” da katıldı.
Selim Yağız Özkan ve Barış Yıldırım’ı arama çalışmalarına, arama kurtarma köpeği “Kır” ile iz sürme köpeği “Oyma” da katıldı.

Rize’nin Fındıklı ilçesinde dün sokakta oynadıkları sırada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım’dan (5) 17 saat sonra iyi haber geldi. Çocuklar bir ağaç altına sığınmış halde bulundu. Sokakta oynarken kaybolan çocukları bulmak için sürdürülen çalışmalara, arama kurtarma köpeği “Kır” ile iz sürme köpeği “Oyma” da katıldı. Çalışma sonunda çocuklar, evlerinden yaklaşık 700 metre uzaklıkta, ormanlık alan ile çay yetiştirilen bahçenin bitişiğindeki bir ağaç altında birbirine sarılmış halde köpekler tarafından bulundu. İlçe halkı ekipleri, alkışlayarak kutladı. Kaymakamlık önünde Elif ve Serkan Özkan ile Fatma ve Emin Yıldırım çiftleri, çocuklarına sarıldı. Çocukların yapılan muayenelerinde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Çocuklar “Canavarlar vardı. Korkmadık, uyuduk” dedi.

#​Rize
#Selim Yağız Özkan
#Barış Yıldırım
5 yıl önce