|

4 ilde 205 terörist öldürüldü

Terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda bugüne kadar Cizre'de 139, Silopi'de 8, Diyarbakır Sur'da 33, Dargeçit'te 18, Nusaybin'de 3, Bitlis'te de 4 olmak üzere toplam 205 terörist etkisiz hale getirildi.

Yeni Şafak
11:44 - 25/12/2015 Friday
Güncelleme: 14:37 - 25/12/2015 Friday
AA

Terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda Cizre, Silopi, Diyarbakır Sur, Dargeçit, Nusaybin ve Bitlis'te bugüne kadar 205 terörist etkisiz hale getirildi.



Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, bölgedeki operasyonlar başarılı bir şekilde devam ediyor.



Operasyonlarda bugüne kadar Şırnak'ın Cizre ilçesinde 139 bölücü örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.



Güvenlik kuvvetlerinin, sürdürülen operasyonlarda bugün itibarıyla Silopi'de 8, Diyarbakır Sur'da 33, Dargeçit'te 18, Nusaybin'de 3, Bitlis'te de 4 olmak üzere 205 teröristi etkisiz hale getirdiği öğrenildi.





Nur Mahallesinde operasyon yoğunlaştı


Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlere yönelik operasyon, bölücü terör örgütü üyelerince karargah olarak kullanılan binaların bulunduğu Nur Mahallesinde yoğunlaştı.



Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü ekiplerinin, Cizre'de birlikte düzenlediği "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonunda zaman zaman teröristlerle sıcak temas sağlanıyor.



Güvenlik güçlerinin operasyonları bölücü terör örgütünce karargah olarak kullanılan binaların bulunduğu Nur Mahallesinde sürüyor.



İlçeden silah sesleri gelmeye devam ederken, operasyonların 10'uncu gününde Cizre ve Silopi'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 147 oldu.


#terörist
#cizre
#silopi
#diyarbakır sur
8 years ago