|

Bölükbaşı’na son görev

Vefat eden eski büyükelçi ve MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı, son yolculuğuna uğurlandı. Bölükbaşı için önce TBMM'de tören düzenlendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/03/2018 Cuma
Güncelleme: 01:19 - 23/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Deniz Bölükbaşı, son yolculuğuna uğurlandı.
Deniz Bölükbaşı, son yolculuğuna uğurlandı.

Daha sonra Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Bölükbaşı Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 69 yaşında hayatını kaybeden eski büyükelçi ve MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı için ilk tören TBMM’de gerçekleştirildi. Bölükbaşı’nın cenazesinin TBMM tören alanına getirilişinin ardından özgeçmişi okunarak saygı duruşunda bulunuldu ve dua edildi.


SİYASET DÜNYASI UĞURLADI

Vefat eden eski büyükelçi ve milletvekili Deniz Bölükbaşı için TBMM’de düzenlenen törende Bölükbaşı’nın eşi Sema Bölükbaşı, kızları Zeynep ve Hande ile yakınlarının yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Erkan Haberal, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mustafa Elitaş ve Bülent Turan, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, bazı eski bakan ve milletvekilleri ile meclis başkanları katıldı.


CEBECİ’YE DEFNEDİLDİ

Kızı Zeynep Bölükbaşı törenin ardından kortejin önünde babasının fotoğrafını taşıdı. Tören sonrası Bahçeli ile Bölükbaşı’nın ailesi, taziyeleri kabul etti. Bölükbaşı’nın naaşı Kocatepe Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Cebeci Asri Mezarlığı’na getirildi. Mezarlıkta, Bölükbaşı’nın eşi Sema Bölükbaşı, çocukları ve yakınlarının yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

#Deniz Bölükbaşı
#Cenaze
6 yıl önce
default-profile-img