|

FETÖ PKK'dan yardım istedi: B planımız var yardımcı olun

FETÖ'nün 15 Temmuz akşamı düzenliği darbe girişimi yeni boyutlar kazanıyor. Ülke yönetimini ele geçiremeyen FETÖ'nün TSK'nın yurt dışındaki askeri unsurları ile üst düzey temas kurarak, B planı için Türkiye'ye büyük saldırılar düzenlenmesini istedikleri öğrenildi. İstihbarat kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, savaş uçaklarının darbeciler kullanmasın kilitlenmesini fırsat bulan PKK'nın Türkiye'ye saldırma ihtimali var.

Yeni Şafak
14:48 - 18/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 19:37 - 18/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

15 Temmuz'daki darbe girişimi başarılı olmayan FETÖ, şimdi de PKK ile işbirliği yaparak B Planı'nı devreye sokmak istiyor.



Yeni Şafak'ın istihbarat kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre, FETÖ'nün TSK'nın yurt dışındaki askeri unsurlarının PKK ile üst düzey temas kurdukları ortaya çıktı.



FETÖ'cü teröristler, PKK'dan çok büyük saldırılar yapmalarını ve ellerini güçlendirmelerini istedikleri belirtildi.



"PKK bize yardım etsin B Planımız var başarılı olacağız"


Savaş uçaklarının darbeciler kullanmasın diye kilitlenmesini fırsat bulan PKK'nın Türkiye'ye saldırma ihtimali olduğu da öğrenildi. FETÖ'nün böyle saldırıdan sonra, uçaklar kullanılmadığı için “PKK Türkiye'ye saldırdı” şeklinde kamuoyu oluşturup yeni bir kalkışma planladığı ifade ediliyor.



TSK'nın yurt dışındaki birliklerinde görev FETÖ'cü personelin bu doğrultuda PKK'nın lider kadrosu ile görüştüğü ve B Planlarını devreye sokmak için destek istedikleri öğrenildi.








#FETÖ
#PKK
8 yıl önce