|

Gurur günüm

1 Mayıs'ta Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerin bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Mehmet Öter, tedavi gördüğü hastahanede şehit düştü.

Yeni Şafak ve
03:00 - 7/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 00:26 - 7/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Saldırıda 2 polis memuru şehit olmuş, 18'i polis 22 kişi de yaralanmıştı. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Öter'le birlikte bu olaydaki şehit sayısı 3'e yükseldi. Şehit Öter için ilk tören Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlendi. Törene, şehidin babası Abdullah, annesi Semanur, eşi Aycan (41) ile kızları Begüm (17) ve Esmanur'un (5) yanısıra yakınları katıldı. Törenin ardından şehit polisin yakınları tabut başına gelerek gözyaşı döktü. Şehidin eşi Aycan Öter, fotoğrafını okşadı ve öptü. Çevresindekilere “Ağlamayacağım, birilerini sevindirmeyeceğim” diyen anne Semanur Öter de “Hakkını helal et. Bugün benim en mutlu günüm. Hakkım sana helal olsun. Senden geriye kalan çocuklarına gözüm gibi bakacağım. Gözün arkada kalmasın” dedi.





ŞEHİT EŞİNDEN BEDDUA


Şehit eşi Aycan Öter ise, “Onlar sevinmesin. Bugün bizim en güzel günümüz. Şehidimiz var” diye seslendi. Terör örgütüne tepki gösteren Öter, “Köpeklere yem olasınız inşallah. Cehennemin dibine giresiniz. Ben şerefliyim, onlar leş. 16 yıllık eşimle gurur duyuyorum. Bugün benim en gururlu günüm. İnşallah bu kalleşlerin de dokunulmazlığı kalkar” diye haykırdı.


#Gaziantep
#Çevik Kuvvet
#Mehmet Öter
8 yıl önce