|

Meral Akşener Çayeli'nde de protesto edildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'İsrail Başbakanı Netanyahu benzetmesi' nedeniyle Rize'nin İkizdere ilçesinden sonra ziyaret için gittiği Çayeli ilçesinde de vatandaşlar tarafından protesto edildi.

16:42 - 20/05/2021 Perşembe
Güncelleme: 17:26 - 20/05/2021 Perşembe
Akşener polis eşliğinde ilçeden ayrıldı.
Akşener polis eşliğinde ilçeden ayrıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki partililer esnaf ziyareti için Rize'nin İkizdere ilçesine geldi ancak vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaşlar Akşener'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzetmesi nedeniyle protesto etti.

PROGRAMI YARIDA KALDI

İkizdere'deki ziyaretin ilerleyen dakikalarında bazı vatandaşlarla İYİ Partili heyet arasında başlayan sözlü tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Araya giren kolluk kuvvetleri müdahale ederek kavgayı ayırdı. Meral Akşener bunun üzerine programını yarıda bırakarak İkizdere'den ayrıldı.


ÇAYELİ'DE DE TEPKİYLE KARŞILANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarıda kalan İkizdere ilçesindeki programlarının ardından Çayeli ilçesine geçti.


Burada bazı vatandaşlar "terörist Akşener" şeklinde slogan attı. Bu sırada, "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganı atan İYİ Parti'liler ile protestocu grup arasında arbede yaşandı.


Güvenlik güçleri, Akşener ve parti yöneticilerinin içinde bulunduğu aracın çevresinde önlem aldı.



POLİS EŞLİĞİNDE İLÇEDEN AYRILDI

Ziyaretine devam etmek isteyen Akşener'e kalabalık bir grup protestolarını sürdürdü. Bazı kişilerin araçlara su şişesi, domates ve ayakkabı attıkları gözlendi.

Akşener, tepkilerin yeniden artması üzerine aracıyla polis eşliğinde ilçeden ayrılarak Trabzon'a hareket etti.






#Akşener'e tepki
#çayeli ilçesi
#İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener
#Rİze
3 yıl önce