|

Beyoğlu Belediyesi 'Sinema Akademisi'ni açıyor

Gençlere yeni olanaklar sağlayan, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı sunan Beyoğlu Belediyesi, alanında uzman kişilerin desteğiyle sinema akademisini açıyor.

19:53 - 22/01/2020 Çarşamba
Güncelleme: 19:55 - 22/01/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Gündem
Gündem

15 Şubat’ta başlayacak olan derslerde gençler, film yapım sürecinin her adımını görmüş ve tanımış olacak. 8 hafta sürecek olan akademi eğitimlerinde senaryo, yönetmenlik, oyunculuk, kurgu ve sanat yönetmenliği atölyelerinin yanı sıra usta oyuncular ile konferans dersler de yapılacak.

Usta oyuncular Fikret Kuşkan ve Hakan Boyav, ünlü yönetmen Selahattin Sancaklı, yazar ve senarist Selman Kayabaşı ile TRT 1 Kanal Koordinatörü Cemil Yavuz’un da katılacağı dersler ile gençlerin motivasyonu en üst seviyede olacak.

  • Sinema Akademisine katılmak isteyen gençler, başvurularını 7 Şubat Cuma gününe kadar web sayfamız üzerinden yapabilecek. Başvuru yapan kursiyer adayları ile 8 Şubat Cumartesi günü mülakat yapılacak. Başarılı olan adayların duyurulmasının ardından 15 Şubat Cumartesi günü dersler başlayacak ve 8 hafta sürerek tamamlanacak.

#Beyoğlu Belediyesi
#Sinema Akademisi
4 yıl önce