|

A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın Hırvatistan ve Ukrayna maçının aday kadroları açıklandı. Arda Turan ve Emre Belözoğlu yeniden milli takıma geri döndü.

Yeni Şafak
18:08 - 25/08/2017 Cuma
Güncelleme: 22:29 - 25/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
A Milli Takım kadrosu açıklandı!
A Milli Takım kadrosu açıklandı!


A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna ve Hırvatistan'la oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlı ekibin yeni teknik direktörü Mircea Lucescu, 2 Eylül'de Ukrayna, 5 Eylül'de ise Hırvatistan ile oynanacak maçlar için 26 kişilik aday kadro belirledi.

Rumen teknik adam, milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan'a aday kadroda yer verdi.

Lucescu, son olarak 2014'ün ağustos ayında milli takıma çağrılan deneyimli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu'nu da 3 yıl aradan sonra aday kadroya dahil etti.
Aday kadro
  • Cenk Gönen (Malaga), Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan, Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak, Emre Mor, Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Caner Erkin, Cenk Tosun (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Roma), Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Enes Ünal (Villarreal)

#Milli Takım
#Arda Turan
7 yıl önce