|

Arda Turan Barcelona'ya veda etti

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, Katalan kulübü için bir veda mesajı yayınladı. Milli futbolcu, yayınladığı açıklamada, "Barcelona oyuncusu olmak, en büyük hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için kendimle hep gurur duyacağım. Şimdi, bir süreliğine de olsa, veda etme zamanı. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte oynamak, benim için ayrıcalıktı" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
17:14 - 13/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:07 - 13/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Arda Turan, Başakşehir'le 2.5 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak.
Arda Turan, Başakşehir'le 2.5 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak.

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, Katalan kulübüne teşekkür etti ve geri dönme hayaliyle takımdan ayrıldığına işaret etti.

Arda Turan'ın veda mektubundan dikkat çeken bölüm;
  • "Sahada ve saha dışında her anın tadını çıkarmamı sağlayan takım arkadaşlarım, sizlerle aynı takımın parçası olmak büyük bir ayrıcalıktı. Camp Nou'da adımı haykıran Barcelona sevdalıları, sizin için mücadele etme imkanı bulduğum her bir fırsat benim için çok kıymetliydi. Sadece benim değil, sayısız Türk çocuğunun rüyasını gerçekleştiren kulübüm, bilmenizi isterim ki ruhumun bir yerinde hala bir gülümseme saklı. O gülümsemeyi bulmam için ülkeme dönmeme izin verdiniz, minnettarım. Arda Turan, paylaşımını "Yeniden o çok sevdiğiniz adama dönüşmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Aramızdaki mesafenin ise hiçbir önemi yok, birlikte yaşadığımız anılar sonsuza dek kalbimde olacak. Gücüme güç katacak, yolumu aydınlatacak."


#Arda Turan
#Barcelona
#Başakşehir
6 yıl önce