|

Arda Turan'ı düşündüren transfer teklifi

Milli Takımı bıraktıktan sonra Barcelona'daki geleceği de tartışma konusu olan Arda Turan'a Çin'den astronomik teklifler geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak milli takımın eski kalecisi Rüştü Reçber de önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
11:53 - 3/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:23 - 3/07/2017 Pazartesi
Arda Turan geçtiğimiz sezon başında Atletico Madrid'ten 42 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.
Arda Turan geçtiğimiz sezon başında Atletico Madrid'ten 42 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.

Milli Takımda yaşanan krizin ardından Barcelona'da geleceği tartışma konusu olan Arda Turan'a Çin Ligi'nden flaş tekifler gelmeye devam ediyor.

30 yaşındaki futbolcu için Luis Felipe Scolari'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Guangzhou Evergrande takımının 50 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Çin'deki Türk taraftarların da ilgisini çekecek bir transfere imza atmak isteyen kulübün, oyuncuya da yıllık 20 milyon Euro'yu bulan bir teklifte bulunduğu belirtildi.

  • Hatırlanacağı üzere Arda Turan için Guangzhou kulübü, sezon başında da resmi teklif yapmış ancak tecrübeli futbolcu İspanya'da kalmayı tercih etmişti.
Rüştü Reçber'den Arda Turan mesajı

Milli Takımın eski kalecisi Rüştü Reçber de Hürriyet gazetesindeki yazısında Arda Turan'ın Çin'deki teklife 'evet' diyebileceği mesajını vermişti. Reçber şu ifadeleri kullanmıştı;


#Rüştü Reçber
#Arda Turan
#Guangzhou Evergrande
7 yıl önce