|

Atletico Madrid'den Filipe Luis mesajı

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Brezilyalı sık bek Filipe Luis hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:34 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:48 - 13/12/2017 Çarşamba
Diğer
Atletico Madrid'in Brezilyalı sol kanat oyuncusu Filipe Luis'in sezon sonunda İspanyol ekibinden ayrılacağı iddia ediliyor.
Atletico Madrid'in Brezilyalı sol kanat oyuncusu Filipe Luis'in sezon sonunda İspanyol ekibinden ayrılacağı iddia ediliyor.

Galatasaray'ın devre arası transfer gündeminde yer alan Filipe Luis için Atletico Madrid Kulüp Başkanı Enrique Cerezo konuştu. Cerezo, Brezilyalı futbolcu için kendilerine teklif gelmediğini söyledi.

İşte Filipe Luis'in transferi için Cerezo'nun Ajansspor'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;

  • "Yeni bir Avrupa Ligi kupası kazanmak için mücadele edeceğiz. Bizim için birinci hedef her zaman La Liga’yı ilk 3 içerisinde bitirmek. Bu bizim birinci hedefimiz. Sonra Copa del Rey, sonra da Şampiyonlar Ligi’nin bir şekilde katılmamızı sağlayan sonuç neyse onu almak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde son 16’yı kalamadık. Şimdi Avrupa Ligi’ndeyiz ve kupayı kazanmaya çalışacağız. Filipe Luis, Atletico Madrid’ten ayrılmayı istemiyor. Size net biçimde söyleyebilirim, Filipe Luis, Atletico’nun oyuncusudur ve Atletico’dan ayrılmayacak. Mükemmel bir oyuncu ve kendisini bizim kulübümüze ait hissediyor. Ayrıca Galatasaray’dan Filipe için şu ana kadar bir teklif almadık."



#Atletico Madrid
#Filipe Luis
#Galatasaray
6 yıl önce