|

Aurier Drogba'ya cevap verdi

Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba, vatandaşı Serge Aurier'nin saha dışı davranışlarla gündeme gelmesiyle ilgili genç oyuncuyu eleştiren söylemlerde bulunmuştu. PSG'li yıldız katıldığı bir televizyon programında Drogba'nın sözlerine yanıt verdi.

Yeni Şafak
10:01 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:20 - 16/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Drogba geçtiğimiz günlerde futbolu bırakmayı düşünmediğini açıklamıştı.
Drogba geçtiğimiz günlerde futbolu bırakmayı düşünmediğini açıklamıştı.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen yıldız futbolcu Didier Drogba, saha dışı hareketleriyle gündeme gelen vatandaşı Serge Aurier'ye eleştiriler yöneltmişti.



Drogba, Aurier'nin yaptığı hataları genç yaşına bağlayarak şunları söylemişti:


  • "Belki de aklının başına gelmesi için bu hataları yapmak zorunda. Ancak benim yapacağım en son şey bu aptallıkta ona destek vermek olurdu. Bir hata yaptığı zaman kendisine söylüyorum."

Paris Saint Germain'in genç oyuncusu katıldığı bir televizyon programında Didier Drogba'nın bu sözlerine yanıt verdi. Drogba'nın kendisi için bir ağabey olduğunu söyleyen Aurier sözlerine şöyle devam etti:

  • "Didier benim ağabeyim. Ona sürekli telefon ediyorum. Hiç problem yok. Beni eleştirmesi de iyi bir şey. Bana çok fazla tavsiye verdi. Sık sık onunla tatile çıkıyorum. Bu söylediklerini tavsiye olarak alıyorum. Bu biraz beni iğneleme ancak ben iyi bir şey olarak görüyorum. Onun iyi biri olduğunu ve beni sevdiğini biliyorum."
#Serge Aurier
#Didier Drogba
7 yıl önce