|

Babic gerginliği

Bayer Leverkusen ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Hırvat oyuncu hakkında olumsuz görüş bildiren Fransız hoca, yönetimden Antalyasporlu Ali Bilgin'i istedi. Tigana, “Ali Bilgin tam benim istediğim tarzda bir oyuncu. Devre arasında onu alamamıştık. Sezon sonunda mutlaka almalıyız” dedi.

00:00 - 9/03/2007 Cuma
Güncelleme: 01:17 - 9/03/2007 Cuma
Yeni Şafak
Babic gerginliği
Babic gerginliği

Galatasaray galibiyetiyle şampiyonluk yarışında iddialı hale gelen Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezonun takımını kurmak için harekete geçti. Siyah-Beyazlıların Bayer Leverkusen'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Marko Babic ve PSV Eindhoven'ın savunmasında görev yapan Michael Lamey'le prensip anlaşmasına vardıkları ileri sürüldü. Bu futbolcular için yönetim girişimlerini hızlandırırken, teknik direktör Tigana'nın bu transferlere sıcak bakmaması Beşiktaş'ta bir kez daha yönetim ile Tigana'yı karşı karşıya getirdi. Fransız hocanın, Bayer Leverkusen ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve bonservis problemi bulunmayan Hırvat oyuncu hakkında olumsuz görüş bildirdi. Yönetimin anlaştığı belirtilen PSV'nin sağ kanat oyuncusu Lamey'in ise bonservisinin 1 milyon euro olduğu ifade edildi.


'BANA ALİ BİLGİN'İ ALIN'

Transferde önceliğin Antalyasporlu Ali Bilgin'e verilmesini isteyen Tigana, yönetime, “Bu oyuncuyu gelecek sezon kadromuzda görmek istiyorum” dediği öğrenildi. Tigana'nın Ali Bilgin için yöneticilere “Tam benim istediğim tarzda bir futbolcu. Devre arasında alamadık ama, önümüzdeki sezonun başında hazırlık kampında bu oyuncunun da olmasını istiyorum” sözleri üzerine harekete geçen yönetim, geçen hafta içinde bir kez daha Antalyaspor ile görüştü. 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcu için kırmızı-beyazlılar devre arasında 2 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Yönetimin, Kleberson'u satarak, buradan gelecek parayla Ali Bilgin'i transfer etmeyi planladığı öğrenildi. Bu arada siyah-beyazlı takım Ankaragücü maçının hazırlıklarına dün yaptığı taktik idmanıyla devam etti.



17 yıl önce