|

Barcelona'da 3 ayrılık birden

Barcelona Kulübü, kadro fazlalığını azaltmak için üç oyuncunun daha gönderilmesine karar verdi. Katalan Kulübü'nün, Samper, Tello ve Vermaelen ile yollarını ayıracağı belirtildi.

Yeni Şafak
13:17 - 2/08/2016 Salı
Güncelleme: 14:15 - 2/08/2016 Salı
Diğer
Barcelona Teknik Direktörü 3 futbolcuyla yolların ayrılmasına karar verdi.
Barcelona Teknik Direktörü 3 futbolcuyla yolların ayrılmasına karar verdi.

İspanyol basını Barcelona'nın 3 futbolcuyla yollarını ayırmak üzere olduğunu açıkladı. Kadrodaki fazlalığı düşürmek istediği belirtilen Katalanların Samper, Tello ve Vermalen ile yollarını ayırmak üzere olduğu aktarıldı.



Four Four Two'da yer alan habere göre Barcelona'dan ayrılacak ilk isim orta sahadaki fazla seçenekleri azaltmak için genç oyuncu Samper olacak. Samper'ın Valencia'ya transfer olmasının beklendiği ifade ediliyor. Katalanlardan ayrılacak bir diğer isim ise Tello. Teknik direktör Luis Enrique'nin isteği doğrultusunda Tello'nun 1 yıl daha Fiorentina'ya kiralanmasının gündemde olduğu belirtildi.



Takımdan gönderilecek üçüncü futbolcu, beklentileri karşılayamayan Vermaelen oldu. Yeniden Premier Lig'de oynamak istediğini açıklayan Belçikalı defans oyuncusu ile eski takımı Arsenal'in ilgilendiği aktarıldı.










Barcelona'da önceki günlerde 31 yaşındaki sol bek Adriano ile yollar ayrılmıştı. Brezilyalı futbolcu Beşiktaş ile sözleşme imzalamıştı.







#Barcelona
#Samper
#Tello
#Vermalen
#Luis Enrique
8 yıl önce