|

Barcelona'yı reddetti!

İspanyol devi Barcelona'nın defans oyuncusu arayışı neticesinde takibe aldığı Uruguaylı futbolcu Mauricio Lemos'un, Katalan ekibinin transfer teklifini geri çevirdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
15:03 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:23 - 21/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
1995 doğumlu genç oyuncu, Rubin Kazan'dan Las Palmas'a transfer oldu.
1995 doğumlu genç oyuncu, Rubin Kazan'dan Las Palmas'a transfer oldu.

Las Palmas'ın defansta öne çıkan ismi Uruguaylı Mauricio Lemos'un, Barcelona'nın transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı.



20 yaşındaki genç oyuncu, Rubin Kazan'a transfer olduktan sonra başarılı bir performans sergileyerek Barcelonalı yöneticilerin dikkatini çekmeyi başardı. Barcelona'nın transfer teklifini reddeden Uruguaylı defans oyuncusu 2 milyon euroya Rubin Kazan'dan Las Palmas'a geçti.



1995 doğumlu oyuncu Barcelona'yı reddetme sebebini ise şu şekilde açıkladı:



  • "20 yaşındayım, Barcelona'ya gitseydim alacağım sayılı birkaç dakika olacaktı. Las Palmas'ta kalmanın futbolumu geliştirmem ve oynayabilmem için en iyi seçenek olduğuna karar verdi. Daha büyük takımlarda oynamak için hala zamanım var. Şu anda sadece Las Palmas'ı ve kendimi geliştirmeyi düşünüyorum."

Öte yandan Barcelona'nın defans oyuncusu arayışlarına ağırlık verdiği ve PSG'nin Brezilyalı defansı Marquinhos'u transfer listesine aldığı öğrenildi. Barcelona Başkanı Josep Bartomeu ise konuyla ilgili Onda Cero adlı radyoya şu açıklamayı yaptı:


  • "Defans oyuncusu arayışı içinde olduğumuzu saklamıyoruz. Fakat Marquinhos ilgilendiğimiz tek oyuncu değil. Takibe aldığımız birçok oyuncu hakkında tartışmalar var. Bizim amacımız; her ne kadar Puyol'dan öncesi ve sonrası şeklinde bir ayrım olsa da, Barcelona'da onun yerine geçebilecek bir defans oyuncusu bulmak."



#Las Palmas
#Barcelona
#La Liga
#Rubin Kazan
#Mauricio Lemos
8 yıl önce