|

Brezilya'da Neymar için karar verildi

Barcelona ve Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı Neymar’ın Rio Olimpiyatları’nda yer alacağı belirtildi.

Yeni Şafak
10:51 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:00 - 21/04/2016 Perşembe
Diğer
Neymar, Olimpiyatlarda forma giyecek.
Neymar, Olimpiyatlarda forma giyecek.

Son dönemde Rio Olimpiyatları'nda mı yoksa Copa Amerika'da mı oynayacağı tartışılan Barcelonalı Neymar için Katalan ekibi kararını verdi.



Brezilya Futbol Federasyonu'nun Neymar'ı her iki turnuvada birden oynatma talebini reddeden Barcelona, 24 yaşındaki yıldızın yalnızca Rio Olimpiyat Oyunları'nda forma giyebileceğini açıkladı.





Katalan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklama, “FC Barcelona, Neymar Jr'ı bu yaz sadece Rio de Janerio'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda oynatma teklifimizi kabul eden Brezilya Futbol Federasyonu ve başkanı Marco Polo del Nero'ya şükranlarını sunar. Neymar Jr, 3-21 Ağustos tarihlerindeki Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek. Amerika'da düzenlenecek Copa Amerika'da forma giyemeyecek” ifadelerine yer verildi.




Sporcope'nin aktardığına göre, Brezilya Futbol Federasyonu, daha önce yaptığı açıklamalarda Neymar'ı 2 turnuvada birden oynatmak istediklerini ve Neymar'ın da buna sıcak baktığını söylemiş fakat Katalan ekibi Brezilyalı yıldızın yaz boyu dinlenemeyeceğini gerekçe göstererek iki turnuvada birden oynamasına izin vermeyeceklerini açıklamıştı.





#Neymar
#Brezilya
#Futbol
8 yıl önce