|

Cavani’den transfer iddialarına cevap

Paris Saint Germain'in Uruguaylı golcüsü Cavani, kulübü ile devam eden sözleşmesini tamamlamak istediğini ve bunun dışına başka bir şey ile ilgilenmediğini söyledi.

Yeni Şafak
14:58 - 28/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:11 - 28/03/2016 Pazartesi
Diğer

Sezon sonunda Paris Saint Germain'den ayrılacağı öne sürülen Edinson Cavani, hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin net açıklamalarda bulundu.



Sporcope'da yer alan haberde; İsmi Juventus ve Manchester United ile anılan golcü oyuncu, profesyonel bir futbolcu olduğunu ve öncelikle kulübü ile devam eden sözleşmesini tamamlamak istediğini ifade etti. Cavani, “Ben profesyonel bir sporcuyum. Şu an itibariyle kulübüm Paris Saint Germain ile devam eden kontratımı tamamlamak istiyorum. Bunun dışında hiçbir şey ile ilgilenmiyorum” dedi.



'Üç ay içerisinde her şey değişebilir'

Edinson Cavani'nin hem kardeşi hem de menajeri olan Walter Guglielmone ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama Juventus'a yeşil ışık yakmıştı. Guglielmone, “Futbolda her şey mümkündür. Juventus büyük bir geçmişe ve harika bir geleceğe sahip. Üç ay içerisinde her şey değişebilir. Bugün oluşan durum, yarın olmayabilir” ifadelerini kullanmıştı.



Edinson Cavani'nin kulübü Paris Saint Germain ile devam eden sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Bu sezon Fransız temsilcisiyle 42 maça çıkan Uruguaylı yıldız, 19 gol atarken 4 de asist yaptı.






#edison cavani
#Paris Saint Germain
8 yıl önce