Emre Çolak'ın asisti galibiyeti getirdi
09:16, 02/10/2016, Pazar
AA
Sezon başında Dportivo'dan kadrosuna kattığı Emre Çolak, ilk asistini Sporting Gijon karşısında yaptı.
La Liga'nın 7. haftasında Deportivo, sahasında Sporting Gijon'u uzatmalarda Ryan Babel ile bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Babel'in golünde asisti ise Emre Çolak yaptı.
Türk futbolcu Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo ile Sporting Gijon, Riazor Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Ev sahibi ekip, Emre Çolak'ın kullandığı serbest vuruş sonrası oluşan karambolde topu önünde bulan Celso Borges'in 35. dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Sporting Gijon, 66. dakikada Sergio Alvarez'in kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi. Maçın son bölümünde rakip kalede baskısını arttıran Deportivo, Emre'nin pasında topla buluşan ve ceza sahası dışından düzgün bir vuruş yapan eski Kasımpaşalı Ryan Babel'in golüyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Müsabakada 90 dakika görev yapan 25 yaşındaki Emre, mavi-beyazlı formayla çıktığı 4. resmi maçında ilk asistini yaptı.

http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/10/02/09/26/resized_136b9-c09bce31ekranalintisi.png
Bu sezonki 2. galibiyetini alan Deportivo, puanını 8'e yükseltti. Üst üste 4. mağlubiyetini yaşayan Sporting Gijon ise 7 puanda kaldı.
Deportivo, La Liga'nın 8. haftasında milli futbolcu Arda Turan'ın takımı Barcelona'ya konuk olacak. Sporting Gijon ise sahasında Valencia ile karşılaşacak.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.