|

Fenerbahçe Neustadter'i istanbul'a getiriyor

Paris Saint Germain ile sözleşmesi biten Hollandalı sağ bek Van der Wiel’den sonra Fenerbahçe yönetimi, bugün de bir stoperi İstanbul’a getiriyor. Sarı lacivertlilerin transfer görüşmesi yapmak için Rusya Milli Takımı oyuncusu Neustadter'i İstanbul'a davet ettiği belirtildi.

Yeni Şafak
09:31 - 22/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:48 - 22/06/2016 Çarşamba
Diğer
Neustadter'in bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapacağı ifade edildi.
Neustadter'in bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapacağı ifade edildi.

Schalke 04 ile yollarını ayıran Rus savunma oyuncusu Roman Neustadter, Fenerbahçe ile görüşmek üzere bugün İstanbul'a gelecek. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Rusya forması giyen 28 yaşındaki futbolcu, takımının elenmesinin ardından transferine nokta koyma kararı aldı.



Habertürk'ün haberine göre bugün İstanbul'a gelecek olan başarılı savunma oyuncusunun sarı lacivertlilerle transfer görüşmesi yapacağı ifade edildi. Galatasaray'ın da talip olduğu Neustadter, 4 yıldır Schalke 04'te forma giyiyordu. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 1.90 metrelik tecrübeli oyuncu, ön libero bölgesinde de görev yapabiliyor.



Bilindiği üzere Fenerbahçe, Kadlec ve Bruno Alves'in ayrılmasının ardından savunmaya yeni bir oyuncu almak için girişimlerini sürdürüyor. Sarı lacivertliler önceki günlerde de Liverpool'un Slovak stoperi Skrtel için teklif yapmış ve beklemeye geçmişti.








#Fenerbahçe
#Neustadter
#Rusya
8 yıl önce