|

'Galatasaray'ı istemiyorum'

Galatasaray'ın Genoa'da kiralık oynayan futbolcusu Blerim Dzemaili, sarı kırmızılılara dönmek istemediğini açıkladı. İtalyan basınına konuşan futbolcu, 'ailemle burada bir düzen kurdum ve İstanbul'a dönmeyi şu aşamada düşünmüyorum' diye konuştu.

Yeni Şafak
14:43 - 12/04/2016 Salı
Güncelleme: 11:54 - 12/04/2016 Salı
Diğer
Blerim Dzemaili, 2014 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu.
Blerim Dzemaili, 2014 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray'ın kiralık olarak sezon başında İtalya'nın Genoa takımına gönderdiği Blerim Dzemaili'nin sarı kırmızılı takıma sezon sonunda dönmek istemediği iddia edildi.



Galatasaray'da gelecek sezonun ilk transfer hamlesi sıkıntıya girdi. İtalya'nın Genoa Kulübü'ne kiralık olarak gönderilen Blerim Dzemaili'nin sezon sonunda takıma geri kazandırılmasına karar veren yönetim, gelecek sezon kendisinden yararlanmaya karar vermişti. Milliyet'in haberine göre; Serie A'daki performansıyla sarı-kırmızılı idarecileri memnun eden İsviçreli futbolcunun ise dönmeye niyeti olmadığı ortaya çıktı. Genoa Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan deneyimli orta saha oyuncusu şunları söyledi:



  • “Gelecek sene de burada kalmak istiyorum. Genoa İtalya'nın önemli kulüplerinden bir tanesi. Dolayısıyla gelecek sezon da yola burada devam etmeyi isterim. Ailemle burada bir düzen kurdum ve İstanbul'a dönmeyi şu aşamada düşünmüyorum”

Sezon başında bir yıllık kiralanan ve 2.100.000 euro olan sabit transfer ücretinin 1.300.000 euroluk kısmı Galatasaray tarafından ödenmeye devam edilen Dzemaili'nin sarı-kırmızılılarla 2017 sonuna dek sözleşmesi bulunuyor.







Galatasaray'a sportif direktör geliyor







#Galatasaray
#Dzemaili
#Genoa
8 yıl önce