|

'Hayalet gibi belirip parıldadı'

İspanyol gazeteleri, La Liga'nın 28. haftasında deplasmanda Eibar'ı 4-0 yenen Barcelona'da ilk 11'de forma giyen ve 79 dakika sahada kalan Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.

Yeni Şafak
12:38 - 7/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:39 - 7/03/2016 Pazartesi
AA

İspanyol gazeteleri, La Liga'nın 28. haftasında deplasmanda Eibar'ı 4-0 yenenBarcelona'da ilk 11'de forma giyen ve 79 dakika sahada kalan Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.



Marca gazetesi, "Türk futbolcu, Calderon'daki mükemmel günlerini hatırlatan büyük bir maç çıkardı. Oyuna çok daha fazla dahil olan Arda, topla daha çok oynadı" ifadelerine yer verdi.



El Mundo Deportivo gazetesi ise, Arda hakkında, "Barça'daki en iyi maçlarından birini çıkardı. Ceza sahasında topuk pası gibi akılda kalan hareketler bıraktı" yorumunda bulundu.






'Barça'nın sistemi zor olsa da Türk futbolcu yerini bulmaya başladı'

"Türk futbolcu, topun dolaştığı alanda değişmez bir isim asla olmadı ama hayalet gibi belirip parıldadı" diyen Sport gazetesi ise "Arda'nın ilk yarıda devamlılığı yoktu ama detaya inildiğinde önemli işler yaptı. İkinci yarı çok daha rahat ve belirleyiciydi. Iniesta'nın pozisyonunda her geçen gün daha iyi işler yapıyor. Barça'nın sistemi zor olsa da Türk futbolcu yerini bulmaya başladı" değerlendirmesini yaptı.



El Mundo gazetesi de Arda'nın Neymar'ın boşluğunu çok iyi kapattığını yazdı.



#arda turan
#barcelona
#ispanya basını
#eibar
8 yıl önce