|

Ibra paylaşılamıyor

Sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Paris Saint Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic için Manchester United, Chelsea, Arsenal gibi kulüplerin yanı sıra, Amerika, Çin ve Katar kulüplerinin de devrede olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
14:45 - 15/03/2016 Salı
Güncelleme: 12:50 - 15/03/2016 Salı
IHA

İsveçli süper yıldız Zlatan Ibrahimovic, takımının 9-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan ettiği Troyes maçı sonrası takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Esprili bir üslupla, "Eğer Eyfel Kulesi'nin yerine benim heykelimi dikerlerse belki Paris'te kalabilirim. Bunun için söz verebilirim" açıklamasında bulunan ve Paris'te işinin bittiğini vurgulayan yıldız oyuncu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Manchester United ve Arsenal'in devrede olduğu belirtildi.



Ada basınında yer alan haberlere göre, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncu için 3 kulübün teklifte bulunmaya hazırlandığı dile getirildi. Chelsea'nin 2 yıllık anlaşma için haftalık 186 bin pound teklif etmesi beklenirken, geçtiğimiz günlerde Fransız efsane golcü Thierry Henry, Ibrahimovic'in Arsenal'e gelmek istediğini iddia etmişti. Yıldız golcünün gelecek sezon için hangi takımla anlaşma sağlayacağı Avrupa basınında merak konusu.



Öte yandan, İsveçli yıldız için Amerika, Çin ve Katar kulüplerinin de devrede olduğunu belirtildi.






#ıbrahimovic
#psg
#transfer teklifi
8 yıl önce