|

İspanyol basını: Barcelona Arda'dan pişman

İspanya basını, Barcelona'nın Borussia Dortmundlu Marco Reus'un yerine milli futbolcu Arda Turan'ı tercih etmesinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdı.

Yeni Şafak
17:35 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 15:01 - 8/04/2016 Cuma
Diğer
Arda Turan, 2015-2016 sezonu başında Atletico Madrid'ten Barcelona'ya 34 milyon euroya transfer olmuştu.
Arda Turan, 2015-2016 sezonu başında Atletico Madrid'ten Barcelona'ya 34 milyon euroya transfer olmuştu.

İspanyol basını, özellikle 2 Nisan'da oynanan "El Clasico" maçının ardından milli futbolcu Arda Turan'ı eleştirmeye devam ediyor.



Skorer'in aktardığına göre Diariogol Gazetesi, Barça'nın sezon başında Marco Reus ile Arda Turan arasında gidip geldiğini, son olarak Arda'yı transfer etmeye karar verdiğini yazdı. Ancak oyuncunun performansından dolayı Reus'un tercih edilmemesinin pişmanlığının yaşandığı ima edildi.







'Nou Camp'ta şüpheyle karşılanır hale geldi'

Haberde, 'Barcelona Başkanı Bartomeu, Marco Reus'u getirmek istiyordu. Ancak Luis Enrique Arda Turan'ı tercih etti. Aradan geçen zamanda ise, yüksek bir transfer bedeliyle alınan Türk futbolcu, Nou Camp'ta şüpheyle karşılanır hale geldi. Arda muhtemelen Luis Enrique'nin en önemli çözülemeyen konusu oldu. Kulüpte kimse oyuncunun kalitesini sorgulamıyor. Soyunma odasındaki hızlı kaynaşması umut vericiydi ancak sahadaki görüntüsü kötü oldu. Atletico'nun aksine Barça'da çok küçük bir figür olarak kaldı" ifadeleri kullanıldı.















#barcelona
#arda turan
8 yıl önce