|

Juninho: Yüksek seviyede istikrar yakalayamadılar

Olympique Lyon'un efsane oyuncularından Brezilyalı Juninho, eski takımının performans düşüklüğünü yorumladı.

Yeni Şafak
12:10 - 13/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:05 - 13/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Attığı frikik golleriyle tanınan Juninho Lyon formasıyla çıktığı 332 maçta 97 gol 62 asist yaptı.
Attığı frikik golleriyle tanınan Juninho Lyon formasıyla çıktığı 332 maçta 97 gol 62 asist yaptı.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympique Lyon ile 7 kez Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan efsane isim Juninho, eski takımının kupa şansını değerlendirdi.

L'Equipe'e konuşan Brezilyalı yıldız, Lyon'un güncel performansıyla alakalı soru üzerine şunları söyledi:

  • "Bu takımın yaşadığı en büyük zorluk yüksek seviyede istikrarı yakalayamamak. Ancak bana göre Avrupa Ligi'ni iyi bir yerde bitirecek kapasiteye sahipler. Geçen hafta Lorient'a kendi evinde 4-1 mağlup oldu. Dolayısıyla taraftarların kafasında bir şüphe oluştu. Ama bunu şimdi düşünmenin zamanı değil. Şu ana kadar Avupa Ligi'nde iyi oynadılar. Bir daha Lorient maçında olanları tekrarlamamak için daha fazla efor sarf etmeleri gerekiyor. Diğer yandan bu kadar genç bir takımla sezon içerisinde her zaman inişler çıkışlar olacaktır."

Teknik Direktör Bruno Genesio ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçınan 42 yaşındaki Juninho, eski takımına yeniden dönme ihtimalini ise şu sözlerle değerlendirdi:

  • "Eğer iyi bir proje olursa evet. Bu kulüp benim en iyi performansımı gösterdiğim yer. Ben Lyon'u seviyorum onlar da beni tanıyorlar. Ancak çalışmak için bir plan ve zaman gerekiyor."
#Juninho
#Olympique Lyon
7 yıl önce