|

Liverpool'dan sonra Manchester United'da Ozan Kabak'ın peşinde: Dudak uçuklatan teklif

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak için Premier Lig ekipleri kıyasıya bir rekabete girdi. Liverpool'un kadrosuna katmak istediği Ozan Kabak için Manchester United'da nabız yokluyor.

Haber Merkezi
10:18 - 23/12/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:38 - 23/12/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Ozan Kabak bu sezon Schalke ile 8 karşılaşmada görev yaptı.
Ozan Kabak bu sezon Schalke ile 8 karşılaşmada görev yaptı.

Schalke'de gösterdiği başarılı performansla birçok takımı peşinde koşturan Ozan Kabak için, İngiliz basınında flaş bir transfer haberi yer aldı. Liverpool'un kadrosuna katmak istediği milli oyuncu için, Manchester United'ın da devreye girdiği iddia edildi.

Manchester United Ozan Kabak'ı istiyor

Daily Mail'de yer alan habere göre, İngiliz devi Manchester United Ozan Kabak için Liverpool ile kıyasıya bir rekabet içinde. Old Trafford kulübü, savunmalarını güçlendirmek için kısa bir seçenek listesi hazırladı ve listeye 20 yaşındaki genç oyuncuyu da dahil etti.

  • Ozan Kabak için 25 milyon sterlin
  • Haberde Schalke'nin yaz aylarında Ozan Kabak için 40 milyon sterlin istediği fakat pandemi dolayısıyla bu rakamı 25 milyon sterline kadar düşürdüğü yazıldı. Milli oyuncu için rakamın 25 milyon sterline düşmesinin ardından Avrupa'da birçok takımın Ozan için nabız yoklayacağı iddia edildi.


#Ozan Kabak
#Liverpool
#Manchester United
#Schalke 04
3 yıl önce