|

Lucescu bedava çalışmaya hazır

Mircea Lucescu, Romanya Milli Takımı'nın başına geçebilir. Trabzonspor ile de adı anılan Lucescu, milli takımın başına geçerse bu görevi para almadan yapacak.

Yeni Şafak
15:06 - 9/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:11 - 9/04/2016 Cumartesi
Diğer

Türkiye'de teknik adam değişikliğine gidecek olan hemen hemen her takımında akıllara ilk olarak gelen isim olan Lucescu'dan bu kez de Trabzonspor'a kötü haber geldi.



Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu, önümüzdeki sezon için Trabzonspor ile anlaşacağı iddia edilen Mircea Lucescu hakkında konuştu. Sporcope'nin haberine göre, Avrupa Şampiyonası sonrasında Romanya Milli Takımı teknik direktörü Anghel Iordanescu'nun emekli olmasını beklediklerini belirten Burleanu, tecrübeli teknik adamın yerine Mircea Lucescu'yu düşündüklerini söyledi.



Rumen teknik adamın Avrupa'dan aldığı tekliflerin kendileri için sorun olmadığının altını çizen Burleanu, “Geçenlerde Lucescu ile Avrupa'da başka bir kulübe gidip gitmeyeceği ile ilgili konuştum. Ancak ona gelen teklifler bizim için sorun değil” ifadelerini kullandı



Para almayacak

Romanya Futbol Federasyonu'nun Lucescu için bir bütçesi olmadığını sözlerine ekleyen Burleanu, “Federasyonumuzda onun için ödeme yapabilecek bir bütçeye sahip değil. Ancak Lucescu, ücretsiz olarak bu görevi yapmaya hazır. Romanya'yı çalıştırmayı milli bir görev olarak görüyor” dedi.



2004 yılından bu yana Shaktar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu, 2001-02 sezonunda Galatasaray, 2002-03 sezonunda ise Beşiktaş ile Türkiye Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı. Tecrübeli teknik adamın adı bir süredir Trabzonspor ile de anılıyor.




#Lucescu
#Transfer
8 yıl önce