|

Lucescu Erol Alkan'ı ekrandan izlemiş

Mircea Lucescu'nun A Milli Takım'a çağırdığı Erol Erdal Alkan'ı izlemek için Hollanda'ya gitmediği belirtildi. 23 yaşındaki oyuncunun Milli Takım'a davet edilmesiyle ilgili TFF'nin geniş çaplı bir inceleme başlattığı öğrenildi.

Yeni Şafak
10:29 - 15/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:12 - 15/11/2017 Çarşamba
Diğer
Mircea Lucescu'nun Milli Takım'daki geleceği, alınan kötü sonuçlarının ardından tartışılmaya başlandı.
Mircea Lucescu'nun Milli Takım'daki geleceği, alınan kötü sonuçlarının ardından tartışılmaya başlandı.

Erol Erdal Alkan'ın A Milli Takım'a çağrılmasıyla ilgili tartışmalar sürerken, Mircea Lucescu'nun genç oyuncuyu seyretmek için Hollanda’ya gitmediği, ekrandan izleyerek kadroya davet ettiği ifade edildi.

"Scout sistemiyle ekrandan izledim"

Habertürk'te yer alan habere göre Arnavutluk maçı sonrası “Erol’un Dordrecht maçını izledim” şeklinde konuştuğu için Hollanda’ya gittiği algısı oluşan Lucescu'nun dün federasyon yetkilileriyle yaptığı görüşmede, "Altyapı antrenörlerimiz bana 4 futbolcu önerdi. Ben de bu futbolcuların maçlarını scout sistemi ile ekrandan izledim. Aralarından en çok Erol’u beğendim" dedi.

"Faydalı olabilir diye aldım"

Lucescu'nun ayrıca, "Ben hiçbir zaman 'Hollanda’ya gittim’ demedim. Federasyon bünyesinde bulunan teknik adamlarla yaptığım görüşmeler neticesinde bana bazı isimler önerildi. A Milli Takımımıza yeni isimler kazandırmak istediğim için bu genç oyuncuları izleme gereği duydum. Scout sistemiyle izledim. Erol’un çok iyi bir fiziği bulunuyor. Yarınlarda bize çok faydalı olabilir. Bu bakımdan kadroya aldım" şeklinde konuştuğu aktarıldı.


İnceleme başlatılıyor

Erol Erdal Alkan'ın A Milli Takım'a çağrılmasıyla ilgili Futbol Federasyonu'nun geniş çaplı bir inceleme başlattığı belirtildi.

Her türlü şaibeyi ortadan kaldırabilmek için kolları sıvayan federasyon yetkililerinin, Erol’un bugüne kadar yaptığı tüm transferleri ve menajerleri mercek altına alacağı ifade edildi.

Erol’un hangi takımlara hangi menajerler aracılığıyla gittiği belirlenecek. Gerek duyulduğu takdirde ilgili kulüp yöneticileri ve teknik adamlarla da görüşülecek. Federasyon, her türlü soru işaretini ortadan kaldırabilmek için A’dan Z’ye bir araştırma içine girecek. Sonuçta kusurlu bulunan kişilerle yollar ayrılacak.


Arnavutluk maçı öncesi menajeri değişti

Erol Erdal Alkan’ın menajeri olarak önceki güne kadar MEC Management şirketi gözüküyordu. Bu şirketin ortakları arasında da resmi kayıtlarda Metin Korkmaz ile Özkan Doğan’ın adı bulunuyor. Fakat ortaya çıkan tartışmalı durumun ardından çok ilginç bir gelişme yaşandı.

Arnavutluk’la oynanan maç öncesi bu oyuncunun profilinden MEC Management şirketinin adı silindi, yerine Sport Essentials BV’nin adı yazıldı.

  • Sport Essentials BV şirketine kayıtlı olarak sadece 3 futbolcunun adı bulunuyor.

#Erol Alkan
#Mircea Lucescu
6 yıl önce