|

Mehmet Topal maç sonrası sinirlendi

A Milli Futbol Takımımızın İrlanda ile oynadığı hazırlık maçında galibiyet golünü atan Mehmet Topal, maç sonrası yaptığı açıklamada eleştirilere tepki gösterdi. Tecrübeli futbolcu ayrıca 2016 Avrupa Şampiyonası sonrası milli formaya veda etmeyi düşündüğünü de itiraf etti.

Yeni Şafak
09:27 - 24/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:44 - 24/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Mehmet Topal'ın attığı gol sonrası milli takım futbolcuları büyük sevinç yaşadı.
Mehmet Topal'ın attığı gol sonrası milli takım futbolcuları büyük sevinç yaşadı.

A Milli Takımın dün İrlanda'yı 1-0 mağlup ettiği maçın golünü kaydeden Mehmet Topal maç sonrası kendisine yapılan eleştirilere, "Moralim son derece bozuk. Kafam yerinde değil. Konuşursam birilerinin kalbini kırarım. En iyisi konuşmayayım" diyerek yanıt verdi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası milli formaya veda etmeyi düşündüğünü söyleyen tecrübeli futbolcu şunları ifade etti:
  • Bazı ağabeylerimiz bizi üzecek yorumlar yapıyor diye duyduk. Futbolun içinden gelen ağabeylerimizin bu tarz yorumları kırıcı olabiliyor. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra milli takımı bırakmayı düşündüm. Ancak söz konusu milli takım olunca duygularınızın önüne geçemiyorsunuz. Biz millet olarak sert olmaya başladık. Eleştiriler sert olmaya başladı. Bu genç kardeşlerimizin desteğe, morale ihtiyacı var. Medya olarak futbol camiası olarak herkesin desteğini bekliyor bu gençler.

Mehmet Topal'ın, eski milli futbolcu Nihat Kahveci'nin yaptığı yorumlara tepki gösterdiği ifade edildi.

#Mehmet Topal
6 yıl önce