|

Melo’dan Galatasaray açıklaması

Seria A ekiplerinden Inter forması giyen Brezilyalı orta saha Felipe Melo, eski takımı Galatasaray'a dönmek istediği haberleri hakkında sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
10:36 - 14/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:52 - 14/03/2016 Pazartesi
Diğer

Inter'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, Galatasaray'a dönmek istediği iddialarına açıklık getirdi. Kişisel Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Melo, “Her gün hakkımda bir şeyler okuyorum ancak maalesef hakkımda çıkan hiçbir haber gerçeği yansıtmıyor. Galatasaray'ı çok seviyorum. Orada çok fazla şey kazandım hatta belki bir gün Galatasaray'a geri dönerim. Ancak o gün, bugün değil. Bugün benim için sadece Inter var.” ifadelerini kullandı.



Inter'e transfer olmadan önce başka takımlardan da teklif aldığını belirten Melo,”Ben sözümün eriyimdir. Inter'i seçtim çünkü Inter'e transfer olmak istiyordum, başka bir takıma değil. Ben ve ailem Milano'da çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.



Geçtiğimiz yaz transfer döneminin son gününde Galatasaray'dan ayrılarak Inter'e transfer olan Felipe Melo'nun, Inter formasıyla gösterdiği disiplinsiz davranışların ardından takımdan ayrılması gündeme gelmişti.









#felipe melo
#galatasaray
#inter
8 yıl önce