|

Mustafa Bozbağ'dan ilginç çıkış: Bana kalsa hepsini gönderirim

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ kadroda bulunan futbolcularına kırgın olduğunu belirtirken, "Bana kalsa 25 oyuncunun 25'ini de gönderirim ama teknik direktörümüz Metin Diyadin öyle olmasını istemiyor" dedi.

Yeni Şafak
13:56 - 7/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:15 - 7/06/2018 Perşembe
Diğer
Bozbağ, takımın geçen sezonki performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bozbağ, takımın geçen sezonki performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da başkan Mustafa Temel Bozbağ, iç transferde oyuncu tutmaya sıcak bakmadığını ancak teknik adam Metin Diyadin’in raporu nedeniyle bazı isimlerle yeniden anlaşacaklarını ifade etti.

Geride kalan sezonun ikinci yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden başkan Bozbağ çarpıcı ifadeler kullandı.

Günebakış gazetesinin aktardığına göre Temel Bozbağ'ın açıklamaları şöyle;

  • "Yaşadıklarımı bir ben bilirim, bir de Allah. Şunu net söyleyebilirim ki geçen sezonun kadrosunda yer alan oyuncuların tamamına kırgınım. Bana kalsa 25 oyuncunun 25’ini de gönderirim ama hocamız Metin Diyadin böyle olsun istemiyor. Son senemizde bugüne kadar kimsenin başaramadığını başarmak istiyoruz. Ben bunu söylediğimde ve de gerçekleştiremediğimizde sosyal medyacılar hemen ortaya çıkıyor. Kaliteli bir kadro oluşturacağız ve gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmeye çalışacağız. Yetenek kadar karakter de çok önemli. Her ne yaşanırsa yaşansın ben karşımda adam görmek isterim. Olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun önemli olan adam olmak."

Giresunspor geride bıraktığımız sezonu 47 puanla 11. sırada tamamladı;

#Temel Bozbağ
#Giresunspor
6 yıl önce