|

Pjanic’e dev talip

Seria A ekiplerinden Roma forması giyen Boşnak ortasaha Miralem Pjanic'i, Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG’nin transfer etmek istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
16:22 - 13/03/2016 Pazar
Güncelleme: 14:27 - 13/03/2016 Pazar
Diğer

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain , AS Roma'nın yıldız orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i kadrosuna katmaya istediği ileri sürüldü.



Sporcope'un aktardığına göre. İtalya basınında PSG, önümüzdeki transfer döneminde 45 milyon euroluk satın alma opsiyonu olan oyuncu için 40 milyon euroluk bir teklif yapacak. Laurent Blanc'ın ısrarla istediği oyuncu için Roma'nın da bu teklife sıcak bakabileceği ve 25 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki sezon Fransa'nın yolunu tutabileceği iddia edildi.



Transferin gerçekleşmesi halinde PSG'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde AS Roma'ya kiraladığı ve 17 milyon euro bonservis bedeli istediği oyuncu için indirime gideceği ve transferinde zorluk çıkarmayacağı belirtildi.



AS Roma formasıyla bu sezon müthiş bir performans gösteren Pjanic, Roma ekibiyle çıktığı 32 maçta 10 gol 12 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncunun ismi Chelsea ve Real Madrid gibi dev takımlarla da anılıyordu.








#roma
#miralem pjanic
#Paris Saint Germain
8 yıl önce