Roberto Mancini, Caner Erkin'i açıkladı

Yeni Şafak
16:58, 15/04/2016, CumaG: Güncelleme: 17:18, 15/04/2016, Cuma
Yeni Şafak
Roberto Mancini, Caner Erkin'i açıkladı
Roberto Mancini (Inter)

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in transferi hakkında İtalyan gazetecilere açıklamalarda bulundu. Caner'in Inter'e transferini soran gazetecilere tecrübeli teknik adam, 'Caner'in sözleşmesi sona eriyor. Kendisi ilgilendiğimiz oyuncular arasında ve transferi mümkün' şeklinde konuştu.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin adım adım İtalya'ya gidiyor...



Inter teknik direktörü Roberto Mancini, İtalyan gazetecilere yaptığı açıklamada takımla ilgili ve transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik direktör, 'Caner Erkin, Inter ile anlaştı mı?' sorusuna 'Caner, ilgilendiğimiz oyuncular arasında yer alıyor. Sözleşmesi sona erdiği için de mantıklı bir transfer gibi duruyor. Onu Galatasaray teknik direktörü iken de izliyordum ve gelişimini yakından gördüm' ifadelerini kullandı.






Mancini'nin bu açıklamaları İtalya'da büyük ses getirirken Caner Erkin için 'geri sayım' manşetleri atıldı. Ayrıca 'Calcimercato' adlı internet sitesi Türk oyuncunun Inter ile 4 yıl için 10 milyon euro karşılığında anlaştığını iddia etti. Mancini'nin açıklamalarına da yer verilen haberde İtalyan teknik adamın yaptığı açıklamalar 'Caner'in Inter'e imza atmak üzere olduğunu gösteriyor' şeklinde yorumlandı.



Hatırlanacağı üzere Caner Erkin, 13 Nisan Çarşamba günü oynanan Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira ile yaşadığı tartışma sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı.



http://image.piri.net/resim/imagecrop/2016/04/15/05/03/resized_6b0da-A696908_03.jpg


Telles konusu

Nagatamo'nun sözleşmesinin uzatılması ve olası Caner Erkin transferi sonrası Telles'in geleceğine dair soruları da cevaplayan Mancini, "Telles genç bir oyuncu. Brezilya'dan Galatasaray'a geldikten sonra sadece 1.5 sene geçirdi ve buraya geldi. Çalışması ve İtalyan futboluna adapte olması lazım. kalitesi var, sadece daha fazla zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.






Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin kararı







Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026