|

Şanlıurfa Engelliler farklı galip

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde, Şanlıurfa Engelliler, ligin ilk maçında sahasında ağırladığı İskenderun Engelliler takımını 93-61 mağlup etti.

Yeni Şafak
15:46 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 13:47 - 15/11/2014 Cumartesi
AA
GAP Arena Spor Salonu'ndaki maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk periyodu 24-15 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdüren sarı yeşilli ekip, soyunma odasına 44-28 önde gitti.


Üçüncü periyodu 70-43 önde tamamlayan Şanlıurfa Engelliler, son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürerek maçtan 93-61 gibi farklı bir skorla ayrılan taraf oldu.


Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk maçlarının her zaman sıkıntılı olduğunu ancak bu sezon çok iyi bir oyun oynayarak farklı galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.


Hedeflerinin süper lig olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti: "Sezona yaklaşık 3 aydır çok iyi hazırlandık. Çalışmalarımızın verimli geçtiğini bugünkü maçta gördük. İlk maçımızı evimizde oynamanın avantajını kullanarak faklı bir skorla galip gelmesini bildik. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. Ben bütün sporcularımı ve bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum."
#Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi
#Şanlıurfa Engelliler Basketbol takımı
#Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım
9 yıl önce