|

Sarri'den Cengiz itirafı!

Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in kendilerine attığı golün maçın kırılma anının olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:42 - 5/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Milli futbolcu Cengiz Ünder
​Milli futbolcu Cengiz Ünder

Milli futbolcu Cengiz Ünder, İtalya Serie A Ligi'nin şampiyonluk mücadelesi veren Napoli'yle oynadıkları maçın 7. dakikasında çok kritik bir gol atarak takımını 1-1'lik beraberliğe taşıdı ve daha sonrasında Roma sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri de mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, Cengiz Ünder'in attığı golün önemine vurgu yaptı.

Başarılı teknik adam, "Attığımız golden hemen 1 dakika sonra beraberlik golünü yememiz oyunun kırılma noktası oldu. Bu bizi çok kötü etkiledi. Biraz şanssız olduğumuzu söyleyebilirim" şeklinde konuştu. Öte yandan Cengiz Ünder'in maç sonu sosyal medya hesabından Dzeko ile abi-kardeş fotoğrafına Altınordu kulübü cevap verdi. "Bizde de ağabey-kardeşlik önemlidir" başlığıyla paylaşılan mesajda, "Bu değerler yaşayarak öğrenilir... Başarılar hep birlikte, dayanışmayla, çok çalışarak kazanılır... Aynen devam evlat, yolun açık... " ifadeleri kullanıldı.



#Maurizio Sarri
#Roma
#Cengiz Ünder
#​Napoli
6 yıl önce