|

'Takımımı bilmiyorum'

Sampdoria forması giyen Arjantinli oyuncu Ricky Alvarez, bonservisinin hangi takımda olduğunu bilmediğini itiraf etti.

Yeni Şafak
09:59 - 4/03/2016 Cuma
Güncelleme: 08:12 - 4/03/2016 Cuma
Diğer

İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria'da forma giyen Ricky Alvarez'den ilginç bir itiraf geldi. Arjantinli oyuncu bonservisinin hangi takımda olduğunu bilmediğini ve sadece futbol oynamak istediğini itiraf etti.



Sporcope'un haberine göre İtalya basınına konuşan 27 yaşındaki Arjantinli oyuncu, “Hala bonservisimin hangi takımda olduğunu bilmiyorum. Bu durum tabii ki hoş değil ancak eşine zor rastlanır bir durumda olduğumu söyleyebilirim. Bana bağlı olan bir şey yok. Ben sadece Sampdoria'da futbolumu oynayarak elimden gelenin en iyisini yapmak ve gerçek bir sözleşmeye imza atmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.





Ne olmuştu?


Geçtiğimiz sezon Inter'den sezon sonunda 11 milyon euroya satın alma zorunluluğu maddesiyle Premier League ekiplerinden Sunderland'e kiralanan Ricky Alvarez, o sezon 17 maçta forma giymişti. Sunderland oyuncudan sakatlıklarından dolayı yararlanamadığını belirterek satın alma zorunluluğu maddesini reddetmişti. Bunun üzerine Inter, Sunderland'in satın almama kararına itiraz etmek için FIFA'ya başvurdu. Şu aralar Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen ve FIFA'dan gelecek kararı bekleyen Ricky Alvarez'in gelecekteki akıbetinin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.








#ricky alvarez
#sampdoria
#bonservis
8 yıl önce