|

Terim, Ümit'i kopardı

İtalyan basınının günlerdir duyurduğu transfer haberi sonuçlandı. Milan'la her konuda anlaşan Ümit cuma günü İtalya'ya gidiyor. G.Saray bu transferden 4.5 milyon dolar alacak.

Yeni Şafak
00:00 - 6/09/2001 Perşembe
Güncelleme: 19:08 - 8/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Milan, Galatasaray'la oynadığı maçlarda belalısı olan Ümit'in transferini uzun uğraşların sonunda nihayet bitirdi. Yaklaşık 2 senedir süren transfer dedikoduları Fatih Terim'in devreye girmesiyle dün sonuçlandı. Ümit'in Milan'la her konuda anlaştığı ve cuma günü resmi sözleşmeye imza atmak üzere İtalya'ya gideceği öğrenildi. Maddi kriz içinde bulunan Galatasaray da bu transferden 4.5 milyon dolar bonservis ücreti alacak. Ümit'e verilecek para ise açıklanmadı.



Sırada Hakan ve Okan var


İtalyan basınında yer alan iddialarda Milan'ın "Türk pistine geri döndüğü" belirtilerek, Terim'in eski öğrencilerini çağırdığı kaydedildi. İnter'in Hakan Şükür'ün transferinde konusunda kulübünün hiçbir zorluk göstermeyeceğini yazan İtalyan basını, Okan'ın takımdan ayrılmasına karşı çıkılmayacağını öne sürdü. Corriere dello sport, "Milan, terim'e 3 Türk" başlığı ile verdiği haberinde Milan'ın, Ümit'in yanı sıra Okan ve Hakan'ı alacağını yazdı.



#AC Milan
#Ümit Davala
#Galatasaray
#Fatih Terim
23 yıl önce