|

Trabzonspor ve Beşiktaş'la anlaşamadı, yurt dışına transfer oluyor

Altay forması giyen Cenk Özkacar'ın Beşiktaş ve Trabzonspor'la anlaşamadığı belirtilirken, 19 yaşındaki stoperin yeni adresinin Fransa olabileceği öğrenildi.

13:00 - 22/07/2020 Çarşamba
Güncelleme: 13:17 - 22/07/2020 Çarşamba
DHA
Cenk Özkacar, Türkiye Kupası maçında Trabzonspor'a karşı forma giymişti.
Cenk Özkacar, Türkiye Kupası maçında Trabzonspor'a karşı forma giymişti.

TFF 1. Lig'de Süper Lig hedefini ıskalayan Altay'ın genç stoperi Cenk Özkacar'a Fransa'dan iki kulübün talip olduğu öğrenildi.

Lille iddiası

Bu sezon vitrine çıkıp sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Cenk'i transfer etmek isteyen kulüplerden birinin Lille olduğu iddia edildi.

Trabzonspor ve Beşiktaş olmadı

Altay'ın Cenk transferi konusunda geçen hafta oyuncuya daha önce talip olan Trabzonspor'la prensipte el sıkıştığı ancak 19 yaşındaki savunmacının Karadeniz ekibiyle masaya oturmasına rağmen anlaşma sağlayamadığı belirtildi. Bu gelişme üzerine Beşiktaş da devreye girerken siyah-beyazlılarla gerçekleşen temaslardan da sonuç alınamayınca oyuncunun geleceği açısından yurt dışında forma giymesinin daha doğru olacağına karar verildi.


Güçlü fiziğiyle dikkati çekiyor

  • Altay'ın bu transferden en az 1 milyon euro bonservis bedeli geliri elde etmeyi planladığı kaydedildi. İzmir ekibinin altyapısından yetişen Cenk, ligde 12 maçta, kupada 4 ise karşılaşmada görev alırken, Ümit Milli Takım formasını 2 kez terletti. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken 1.90 boyundaki sol ayaklı stopere daha önce Galatasaray da talip olmuştu.
#Altay
#Cenk Özkacar
#Lille
4 yıl önce