|

Zor günler geçiriyorum

Terör saldırısında babasını kaybetmesinin kendisi için büyük bir yıkım olduğunu belirten Umut, "Psikolojik olarak zor günler geçiriyorum. Babamdan dolayı yaşadığımız olay, futbolu unutturdu" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:25 - 26/03/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Terör saldırısı sonucu babasını kaybeden G.Saray'ın golcü oyuncusu Umut Bulut, psikolojik olarak zor günler geçirdiğini söyledi. Babasının vefatından dolayı çok sayıda kişinin kendisini aradığını kaydeden Umut Bulut, "Arayan aramayan


herkese sonsuz teşekkür ediyorum. O zor günde herkes bana moral verdi ve yanımda oldular. Bilhassa ertelenen F.Bahçe ve basketbol maçında taraftarlar benim için pankart astı. Özellikle onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi. Bu zor günleri aşmasının kolay olmadığını vurgulayan golcü oyuncu, "Psikolojik olarak bu olayı kaldırmak kolay değil; ama arkadaşlarım ve sevenlerim hiç yalnız bırakmıyor. İnşallah bu süreci aşacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.



LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ


Ligde geride 9 hafta kaldığını hatırlatan Umut, "Takım olarak, taraftarımıza, camiamıza yakışır bir şekilde duruşumuzla, futbolumuzla en iyisini sahaya yansıtıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi. Umut, teknik direktör Riekerink'i ise şu sözlerle değerlendirdi: "Hocamız geleli 1 hafta oldu. İkili ilişkileri çok iyi. Bize de sıcak kanlı davran-


dı. Hollanda da çalıştı, büyük eğitim almış bir hoca. Bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum."



A Milli Takım'ın EURO 2016 şansı için de konuşan Umut, "Milli takımı 2-1'lik İsveç galibiyeti için tebrik ediyorum. Milli olarak artık Avrupa ve dünya kupalarına aralıksız katılıp derece elde etmemiz lazım. Benim de hedefim Avrupa Şampiyonası'na gitmek" diye konuştu.



Milliler, Avusturya hazırlığına başladı


İsveç ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazanan A Milli Takım, Salı günü deplasmanda Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. İsveç maçında oynayan futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğerleri Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde çalıştı. İstirahatli Hakan Çalhanoğlu ise idmana çıkmadı. Bu arada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Arda Turan, dün akşam Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı.



Sneijder sakatlandı






G.Saray'a milli takıma giden futbolcularından kötü haber. Türkiye'nin İsveç ile oynadığı hazırlık maçta sakatlanan Hakan Balta'nın dün çekilen MR'ında yağ bağlarında esneme olduğu açıklanırken, milli takımdan da çıkarıldı. Sarı-kırmızı takıma ikinci kötü haber dün gece de Wesley Sneijder'den geldi. Hollanda ile Fransa arasında Amsterdam Arena'da oynananan hazırlık maçında G.Saray'ın Hollandalı yıldızı sakatlandı. Maçın 36. dakikasında bir pozisyon sonrası bacak arka üst adalesini tutarak kenara gelen Sneijder'in yerine Riechedly Bazoer oyuna dahil oldu.



Bir yıl men cezası CAS'ta


G.Saray Kulübü, UEFA tarafından verilen Avrupa kupalarından bir yıl men cezası için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvuruda bulundu. G.Saray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada, "Şirketimiz, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu tarafından 2 Mart 2016 tarihinde tebliğ edilen kararı, Spor Tahkim Mahkemesine götürme kararı almış ve ilgili başvuru şirketimiz tarafından yapılmıştır" denildi. UEFA komisyonu, sarı-kırmızılı futbol takımını Finansal Fair Play kriterleri yerine getirilmediği gerekçesiyle UEFA organizasyonlarından 1 yıl men etmişti.





#A Milli Takım
#Umut Bulut
8 yıl önce