|

Battlefield 1 üç platformda karşı karşıya

Bugün resmi olarak piyasaya sürülen Battlefield 1 oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox One karşı karşıya getirildi. Peki, kazanan kim?

Yeni Şafak
14:29 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 11:31 - 21/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
Battlefield 1 PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında bugün resmi olarak satışa sunulacak.
Battlefield 1 PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında bugün resmi olarak satışa sunulacak.

Battlefield 1 oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında karşı karşıya getirildi. Renklerin doğallığı, ışıklandırmalar, gölgelendirmeler, kaplamalar, animasyonlar, sesleri ile dikkat çeken yapımın bu platformlar arasında nasıl farklılık gösterdiği gözler önüne serildi. Özellikle oyunu PC platformlarında oynayacak olanların, eğer iyi bir ekran kartına sahipseler adeta görsel bir şölen yaşayacağı açık. Ancak, özellikle PlayStation 4 üzerinde bugün ortaya çıkan ve oyunun dinamik çözünürlüğünün bazı anlarda 160x90'a kadar inmesi ve Xbox One üzerinde çözünürlüğün neredeyse hiçbir zaman 1080P'ye çıkmaması, konsol oyuncuları memnun etmeyecek gibi gözüküyor.



YouTube'da karşılaştırma videoları ile ünlü CandyLand tarafından yayınlanan karşılaştırma videosu ile Battlefield 1'in üç platformda nasıl gözüktüğü ortaya konulmuş. Özellikle yansıma, çözünürlük, gölgelendirme ve çevre detaylarında konsolların, PC platformunun ciddi biçimde gerisinde kaldığı görülebiliyor.




#Battlefield 1
#CandyLand
#Battlefield 1 PS4
#Battlefield 1 Xbox One
#Battlefield 1 PC
7 yıl önce