|

CS GO komple yenileniyor

Dünya üzerinde milyonlarca hayranı bulunan CS GO’dan sevindirici bir haber geldi. Dota 2 oyununda yaptığı değişiklikten memnun olan Valve, aynı alt yapıyı CS GO’ya getirmeyi planlıyor. Bu sayede Counter-Strike: Global Offensive hayranları, grafik anlamında iyileştirilmiş bir oyun ve ara yüz ile karşılaşacak.

Yeni Şafak
10:56 - 14/04/2017 Friday
Güncelleme: 11:10 - 14/04/2017 Friday
Yeni Şafak
Dota 2'ye yapılan yenilikten memnun kalan firma ayı yeniliği CS GO'ya getirme kararı aldı.
Dota 2'ye yapılan yenilikten memnun kalan firma ayı yeniliği CS GO'ya getirme kararı aldı.

Valve tarafından geliştirilen Counter-Strike: Global Offensive oyuncularına sevindirici bir haber geldi. Popüler oyun platformu Steam üzerinden anlık milyonları bulun bir hayran kitlesine sahip olan oyun, CS:GO severlerinin sıkılmaya başladığı tüm tasarımı değiştirmeye ve iyileştirmeye karar verdi. Böylece oyunda, görsel olarak ciddi iyileştirmeler olacak.

Dota 2 oyununda yaptığı değişimden memnun kalan firma, aynı grafik alt yapıyı CS GO’ya getirmeyi planlıyor. Oyuna gelecek görsel değişiklikler, CS GO sevenleri heyecanlandıracak nitelikte olması bekleniyor. Söz konusu oyun üzerinde yapılacak bu değişiklik, ara yüz kısmına da yansıyacak. Böylece oyun görsel anlamda daha gerçekçi ve da iyi görüntüye sahip olacak.


Lakin günümüzde çok yüksek grafik özellikleri istemeyen oyun, bu değişimle birlikte bazı oyun severlerin bilgisayarlarında düzgün çalışmaya bilir. 18 Nisan 2017'de Çin'de satışa sunulacak CS GO'nun, bahsedilen özelliklerle birlikte geleceği ifade ediliyor.

#CS GO
#Valve
#Dota 2
#Grafik
7 years ago