|

FIFA 17'den ilk görüntü geldi

EA Sports, FIFA 17'yi resmi olarak duyurdu. Oyun motoru değişiyor. Artık çok daha gerçekçi bir futbol oyunu bizleri bekliyor.

Yeni Şafak
11:10 - 7/06/2016 Tuesday
Güncelleme: 08:10 - 7/06/2016 Tuesday
Yeni Şafak

Geçtiğimiz hafta duyurduğumuz FIFA 17, oyunun geliştiricisi EA Sports tarafından resmen açıklandı. Oyunda köklü değişiklikler göze çarpıyor.



Önceki haberde de belirttiğimiz üzere FIFA serisi bu zamana kadar Ignite Engine adlı oyun motoru ile geliştiriliyordu. EA Sport bu konuda radikal bir değişikliğe gitti ve Battlefield gibi aksiyon oyunlarında kullanılan Frostbite oyun motorunu kullandıklarını açıkladı. Böylece FIFA serisi artık eskisinden çok daha gerçekçi bir görünüme kavuşacak. Oyun grafiklerinden oyuncu hareketlerine kadar bambaşka bir FIFA ile karşılaşacağız. Zira videoda belirtilen ifade de bunu kanıtlıyor: “İnsanlar futbolun değişmediğini söylüyor. Bizce öyle değil. Futbol değişti.” Bu ifadelerle futbolu biz değiştirdik mesajı veriliyor.





Manchester United'dan Anthony Martial, Chelsea'den Eden Hazard, Borussia Dortmund'dan Marco Reus ve Real Madrid'den James Rodriguez'in rol aldığı tanıtım videosunda oyunun 12 Haziran'da tanıtılacağı duyuruldu. Satış tarihi ise 29 Eylül olarak açıklandı.







#FIFA 17
#FIFA 2017
#PES 2017
#Futbol oyunu
#EA Sports
#Frostbite
#Ignite Engine
8 years ago