|

Fruit Ninja sinema filmi oluyor

Dünya çapında tam 1 milyar indirme sayısına ulaşan mobil oyun Fruit Ninja'nın sinema filmi geliyor. En popüler mobil oyunlar arasında yer alan Fruit Ninja'nın sinema filminin ne zaman gösterime gireceği ise henüz belli değil.

Yeni Şafak
10:51 - 24/09/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:51 - 24/09/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
En popüler mobil oyunlar arasında yer alan Fruit Ninja'nın sinema filmi çekiliyor.
En popüler mobil oyunlar arasında yer alan Fruit Ninja'nın sinema filmi çekiliyor.

Bazı mobil oyunlar o kadar ünleniyor ki, sırf bu oyunları oynayabilmek için bile akıllı telefon veya tablet satın alanlar oluyor. Örneğin bir dönemin en popüler mobil oyunu Angry Birds idi. Günümüzde akıllı telefonlar sahiplerinin birçoğu bu oyunu oynamıştır.



Bunun gibi popülerleşen oyunlar, yapımcılar tarafından sinema filmi olarak da değerlendiriliyor. Bildiğimiz üzere Angry Birds'ün animasyon türünde sinema filmi çekilmiş ve bir hayli beğenilmişti.



Bu kez bir başka popüler oyun olan Fruit Ninja'nın sinema filmi çekiliyor. Sinema sektörünün tanınan isimlerinden ABD'li New Line Cinema, sinema filmi çekebilmek için Fruit Ninja'nın haklarını satın aldı. Hollywood Reporter'ın açıklamalarına göre filmde birbiriyle uyumsuz Fruit Ninja ekibi, dünyayı kurtarmak için bir araya gelecek.



Senaryosu J.P. Lavin ve Chad Damiani tarafından yazılması beklenen filmin komedi-aksiyon tabanlı aile filmi olması bekleniyor.



  • Fruit Ninja: Halfbrick Studios tarafından geliştirilen mobil tabanlı bir video oyunudur. Oyunun amacı gelen meyveleri parmakla kesmektir. Meyveler yerine bombaları kesmek ise oyunun sona ermesine yol açar. Toplamda 1 milyar kez indirilen oyun, iOS platformunda Candy Crush'tan sonra ikinci sırada yer alıyor.

#Mobil Oyun
#Fruit Ninja
#Angry Birds
8 yıl önce