|

Mafia 3 satışa çıktı

2K Games'in efsanevi oyun serisi, satışa sunulurken oyunla ilgili ilk çıkış videosu da yayınlandı.

Yeni Şafak
15:32 - 7/10/2016 Cuma
Güncelleme: 12:34 - 7/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
Mafia 3 oyunu resmi olarak tüm platformlarda satışa çıkarıldı.
Mafia 3 oyunu resmi olarak tüm platformlarda satışa çıkarıldı.
Mafya dünyasını en iyi anlatan oyunlardan biri olan Mafia serisinin 3. sü resmi olarak satışa sunuldu.

İlk oyunu ile 'kült' oyun haline gelen seri oyun severlere derin bir hikâye ve unutulmaz bir oyun ile birlikte açık dünya oynanışı fırsatı sunmuştu. 2. oyunu ile de aynı başarıyı devam ettiren oyun, 3. Oyunu ile yoluna devam ediyor. Mafia 3 oyununda Vietnam gazisi Lincoln Clay'i kontrol edecek oyun severler, New Orleans'dan ilham alınarak tasarlanan 1960'lar temalı New Bordeux'da zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışacak.

Oyun resmi olarak PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunuldu.


İşte Mafia 3 için yeni yayımlanan çıkış fragmanı:




Mafia 3 Voidu'da satışa çıkarıldı


Eğlenceli oyunları en uygun fiyatlarla kullanıcılarına ulaştırmayı hedefleyen Voidu, Mafia 3 satışına başladı. Türkiye'nin en çok tercih edilen oyun mağazası olan Voidu'nun katalogunda yerini alan MAFIA III oyununa oyun severler 179 yerine sadece 132 TL ile sahip olabilecek.



İlk izlenimler kötü


Bu arada oyun severlerin takip ettiği en büyük oyun portallarından PCGamer'de yayınlanan bir yazıda, Mafia 3 PC platformunda 30 FPS'ye çakılı olarak çalışıyormuş. Bu 'hatanın' oyun severlerin moralini bozduğu görülürken, ilerleyen günlerde 2K Games'in oyun hakkında güncelleme yayınlayarak düzeltebileceği düşünülüyor. Eğer bu sorun düzeltilmezse oyunun beklenen satış rakamına ulaşması ve olumlu yorumlar alması zor gözüküyor.


#Mafia 3
#Mafia III
#2K Games
8 yıl önce