|

Mafia 3'ün hikayesi belli oldu

2K Games'in 7 Ekim'de piyasaya süreceği Mafia 3'ü milyonlarca oyun sever sabırsızlıkla bekliyor. Geçtiğimiz haftalarda sistem gereksinimleri sızdırılan oyunun hikayesi de belli oldu. Mafia 3'te Vietnam Savaşı'ndan dönen ana karakterimiz, kendini bir suç dünyasının içinde buluyor.

Yeni Şafak
10:58 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 11:02 - 22/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Merakla beklenen Mafia 3'ün yeni videosu yayınlandı.
Merakla beklenen Mafia 3'ün yeni videosu yayınlandı.

Oyun severler için aksiyon türü ayrı bir yer tutuyor. Hatta aksiyon için dünya çapında en çok tercih edilen oyun türleri arasında yer alıyor desek yanlış olmaz. İşte bu oyun türleri de kendi aralarında bazı kategorilere ayrılıyor. Örneğin aksiyonun alt kategorisinde mafya ve gangster oyunları var…



Bildiğimiz üzere bu alt kategoride fazla oyun bulunmuyor. En popüler olarak Mafia ile Godfather oyun serileri biliniyor. Lakin bu oyunların üreticileri 2K Games ve Electronic Arts, yeni oyun için uzun süre sessiz kalmayı tercih etti.



Sessizliği bozan ilk firma 2K Games oldu ve 7 Ekim'de Mafia 3'ün piyasaya çıkacağını duyurdu.





Milyonlarca oyun sever Mafia 3 için ekim ayının bir an önce gelmesini bekliyor. 2K Games de hayranlarındaki merak ve heyecanı canlı tutmak için ara ara videolar paylaşıyor. İşte o tanıtım videolarından bir tane daha paylaşıldı:





Videodan öğrendiğimiz kadarıyla oyunda ana karakterimiz Lincoln Clay olacak. Yetim bir çocuk olan Clay'in yaşadığı zorlu hayat koşulları, onu sokakta fazla zaman geçirmeye itiyor ve kendini bir suç dünyasının içinde buluyor.



Sonrasında Vietnam Savaşı nedeniyle cepheye gidiyoruz ve döndüğümüzde, ailemizin mafya tarafından ihanete uğradığını öğreniyoruz. Böylece büyük macera başlıyor…



Mafia 3 PC, PS4 ve Xbox One platformları için geliştiriliyor. Bilgisayarda oynamak isteyenler için minimum sistem gereksinimleri şu şekilde olacak:



  • Windows XP / Vista (SP2) / 7
  • Intel Core 2 Duo E6850 3.0 GHz
  • AMD Athlon II X3 455
  • 4 GB RAM
  • 35 GB Boş Alan
  • NVIDIA GeForce GTX 650 1GB ya da AMD Radeon HD 6750
  • DirectX 11

#Mafia 3
#2K Games
#Aksiyon oyunu
#Mafya
8 yıl önce