|

Nokia sahalara dönüyor

MWC'nin iptalini takiben, birkaç akıllı telefon üreticisi yaklaşan cihaz duyuru planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Nokia'nın üreticisi HMD Global da bu şirketlerden biri olduğu için yeni telefonlarının ne zaman piyasaya çıkacağı konusu karanlıkta kalmıştı. HMD Global Başkan Yardımcısı Juho Sarvikas'ın yeni bir tweet'i sayesinde 19 Mart'ta Nokia'nın yeni telefonunun lansmanı olacağını biliyoruz.

10:11 - 5/03/2020 Thursday
Güncelleme: 10:25 - 5/03/2020 Thursday
Yeni Şafak
Nokia akıllı telefon
Nokia akıllı telefon

Şirketin başkan yardımcısı Sarkivas, yeni Nokia'nın geldiğini twitterda şu şekilde duyurdu.

Kısa tanıtım videosu, James Bond serisi ile olası bir işbirliğini ima eden bir James Bond bükümü ile birlikte geliyor. Nokia telefonlar için sınırlı sayıda Bond aksesuarları üretileceğine, “007 sürümü” Nokia telefon yapılacağı hakkında söylentiler var.


Ne beklediğimize gelince, şirketin ilk 5G telefonunu görmeliyiz - Nokia 8.2 5G, Snapdragon 765G yongaseti ile birlikte geliyor. Bunun yanı sıra, yeni bir orta kademe Nokia 5.2 ve giriş seviyesi Nokia 1.3 özelliklerinden fazlasına sahip olmamız gerekiyor. Etkinlik yaklaştıkça Nokia'nın yeni telefonu hakkında da daha fazla bilgi sahibi olacağımıza şüphe yok.

#nokia
#yeni
#telefon
4 years ago