|

Steam'e erişim sağlanamıyor

Milyonlarca insanın oyun platformu olarak kullandığı Steam'de erişim sağlanamıyor. Oyunseverler hem Steam hesabına hem de Steam'in web sitesine girmek istediğinde bağlantı sorunuyla karşılaşıyor. Dünya çapında yaşanan bu sorunun kaynağı ise henüz bilinmiyor.

Yeni Şafak
19:39 - 23/12/2016 Cuma
Güncelleme: 19:39 - 23/12/2016 Cuma
Yeni Şafak

Dünya çapında milyonlarca üyesi bulunan ve en popüler oyunların satıldığı ve oynandığı dev platform Steam çöktü. Birçok oyunsever kendi kullanıcı adı ve şifresinde hata olduğunu zannetti fakat sosyal medyaya bakıldığında olayın iç yüzü anlaşılıyor. Twitter'da çok sayıda kişi Steam'e erişemediğinden yakınıyor. Oyunseverler Steam'e girmeye çalıştığında aşağıdaki hatayla karşılaşıyor.





Steam'deki sorun sadece ülkemizde değil dünya çapında yaşanıyor. Yaşanan sorunun kaynağı henüz bilinmiyor. Söz konusu bağlantı sorununa ilişkin Steam tarafından da henüz bir açıklama yapılmış değil. Ayrıca Steam'in internet sitesine erişmek istediğinizde de yine benzer sorunla karşılaşıyorsunuz. Uzun bir süredir hem Steam'in sistemine hem de web sitesine erişim sağlanamıyor.



Steam'deki bağlantı sorunu aşağıdaki grafikten de net bir şekilde anlaşılıyor.





#Steam
#Bağlantı Sorunu
#Oyun
7 yıl önce