|

Yeni Ford Focus’un değişen tasarımı dikkat çekti

Ford Focus’un performans modeli görüntülendi. Tasarım kanadında baştan aşağıya yenilenen yeni Ford Focus ST, 225 beygir güç üreten motoru ile tam bir performans canavarı olacak. Ayrıca yeni Focus’ta değişiklik gösteren detaylar ise oldukça dikkat çekici görünüyor. Yeni Ford Focus'un değişen tasarımını sizler için derledik.

Yeni Şafak
14:36 - 26/10/2018 Cuma
Güncelleme: 14:36 - 26/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Yeni Ford Focus ST
Yeni Ford Focus ST

Ford Focus’un performans modeli görüntülendi. ABD’li otomotiv devi Ford, yeni Ford Focus ST’yi satışa sunmaya hazırlanıyor. Kamuflajsız olarak görüntülenen araç baştan aşağı yenilenmiş gibi görünüyor.


FORD FOCUS’UN PERFORMAS MODELİ TAMAMEN YENİLENDİ!

Ford Focus’un performans aracı olarak kullanıcının beğenisine sunulacak olan ST modeli, agresif tasarımı ile dikkatleri üzerine topladı. Jantları ve tamponlarda yer alan hava kanalları araca etkili bir sportif görünüm kazandırmış.


Ford Focus’un karakteristik özelliklerini net bir şekilde yansıtan aracın arka kısmı ciddi bir değişim görmüş durumda. Ayrıca eklenen egzoz çıkışları araca ayrı bir hava katarken, motorun gücü hakkında görenlere bir nevi ipuçları veriyor.


YENİ FORD FOCUS ST GÜÇLÜ BİR MOTOR İLE GELİYOR!

Bir önceki motorda yer alan 2.0 litrelik sıralı 4 silindirli ve turbo şarj destekli motorun revize edilmiş hali ile kullanıcılarının karşısına sunulacak araç 225 beygir güç üretecek. 6 ileri manuel şanzıman ve 8 ileri çift kavramalı şanzıman dan destek alacak araç tam bir performans canavarı olacak.










#Ford
#Ford Focus
#Ford Focus ST
5 yıl önce