21:55, 25/10/2026, Pazar

Kolombiyalı rapçiden tarihi protesto: Sahnede İsrail bayrağını ezdi

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da düzenlenen müzik festivalinde sahne alan rapçi Chelo Hop, İsrail bayrağını ayaklar altına alarak "Özgür Filistin" sloganları attı. İşgalci İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırıma yönelik küresel tepkiler, sanat dünyasından yükselen güçlü seslerle büyümeye devam ediyor. Güney Amerika ülkesi Kolombiya'nın başkenti Bogota'da düzenlenen "Hip Hop al Parque 2026" festivali, tarihi bir eyleme sahne oldu. Festivalde on binlerce kişinin önünde sahne alan Kolombiyalı rapçi Chelo Hop, performansının sonunda sarsıcı bir protestoya imza attı. Konserini bitirirken sahneye serdiği İsrail bayrağını ayaklar altına alarak ezen sanatçı, defalarca "Özgür Filistin" diye haykırdı. Alanı dolduran binlerce müzikseverin de alkışlar ve sloganlarla destek verdiği o anlar, sosyal medyada hızla yayılarak dünya genelinde büyük yankı uyandırdı.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026