|

690 dolara umreye gitme fırsatı

Sebil Turizm mukaddes topraklara özlem duyanlara yönelik 690 dolar’dan başlayan kampanyalı fiyatları ve sınırlı sayıdaki kontenjanıyla umre fırsatı sunuyor.

Yeni Şafak
13:23 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 13:32 - 23/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Sebil Turizm umre turu
Sebil Turizm umre turu

3 gece Medine, 11 gece Mekke'de toplam 14 geceden oluşan umre ziyareti için Sebil Turizm iki farklı tarihte en cazip ve VIP hizmet farkıyla misafirlerine avantajlı fırsatlar sunuyor. Erken başvuruyla toplamda 45 kişilik sınırlı sayıda kontenjan bulunuyor.

6 KASIM’DA YOLA ÇIKILIYOR

Umre’ye Sebil Turizm ayrıcalığı ve İkram Turizm güvencesiyle katılmak isteyen misafirler 6 Kasım Salı günü uçakla İstanbul’dan Medine’ye doğru yola çıkacak.

9 Kasım Cuma günü ise Medine'den Mekke'ye karayoluyla Sebil Turizm ekibinin kontrolü ve güvencesinde geçilecek. 20 Kasım Salı günü de Cidde'den İstanbul'a dönüş yapılacak. Yolculuğa katılacak misafirler için en avantajlı fiyat dört kişilik odada kişi başı 690 Dolar. Avantajlı fiyat kontenjanı sınırlı sayıda olup, erken başvuruyla fırsatları kaçırmayın. Diğer avantajlı fiyatlar ise şu şekilde; üç kişilik odada kişi başı 720 Dolar, iki kişilik odada ise kişi başı 760 Dolar.

HAREME EN YAKIN SERVİS NOKTASINA ULAŞIM

14 gün boyunca umreye gidecek misafirler için Sebil Turizm yetkilileri birebir ilgi ve hizmetiyle yaşanacak olası problemlerin de önüne geçecek. Sebil Turizm hareme en yakın servis noktasına ulaşım sağlarken, Türkiye’deki en ucuz fiyatlarla da sizlere umre edanız için vesile olmak istiyor. Umreye gidecek misafirler ayrıca Medine’ye 300 metre uzaklıktaki Al Madina Kareem Hotel ve Mekke’ye 1500 metre uzaklıktaki Alwan Al Aseel Hotel’de kaliteli konaklama farkına da sahip olacak.

UMREDE EN CAZİP FİYATLAR

690 Dolar’a avantajlı fiyat farkıyla ikinci Umre ziyaretleri ise 20 Kasım Salı günü gerçekleşecek. 14 gün sürecek ve VIP hizmet anlayışı farkıyla 20 Kasım Salı günü İstanbul'dan uçakla Cidde'ye doğru yola çıkılacak. 1 Aralık Cumartesi ise Sebil Turizm ekibinin gözetimi ve kontrolünde Mekke'den Medine'ye karayoluyla geçilecek. 4 Aralık Salı günü Cidde'den İstanbul'a dönülecek. Yol boyunca misafirlerin yanında olacak Sebil Turizm’in ekip çalışanları, birebir ilgi ve hizmet farkıyla kutsal topraklarda umre edasını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamak için bütün imkânlarını seferber edecek.


#Sebil turizm
#Umre
6 yıl önce